Planning & Coördinatie

Vindt u het ook prettig om te weten waar u terecht komt? Het planningsproces van uw huwelijksdag is heel persoonlijk. Daarom stelt NEOWeddings u in de gelegenheid geheel kosteloos een vrijblijvend kennismakingsgesprek te voeren met één van onze professionals, opdat u zelf kunt nagaan of u een 'klik' heeft met NEOWeddings.
Tijdens dit gesprek gaan wij in op al uw vragen en dient ter voorbereiding op de samenwerking. We bespreken samen uw wensen & dromen, zodat u uw huwelijksdag zorgeloos en vooral stijlvol beleeft. Wij leggen u graag de voordelen en onze werkwijze uit.
Wij beschikken tot diverse pakketten voor alle budgetten. Wij bieden maar liefst vijf verschillende pakketen, om bruidsparen van alle verschillende standen tegemoet te komen. Daarnaast zijn al onze pakketen op maat gemaakt, om aan uw individuele behoeften te voldoen.

Bronzen pakket

Dit pakket is ideaal voor het bruidspaar dat behoefte heeft aan deskundig hulp, dat zich beperkt tot een aspect. Dit betreft zaken als het vinden van uw droom locatie, het uitzoeken van trouwvervoer en nog veel meer. NEOWeddings biedt in dit pakket hulp waar nodig. U kunt hierbij denken aan; onderhandelen, aanloop samenwerking en tot slot de afronding van de te leveren dienst.

Zilveren pakket

Dit pakket is ideaal voor het bruidspaar dat het heft in eigen handen wilt houden, maar toch professionele hulp op hun grote dag willen. NEOWeddings draagt op de huwelijksdag zorg voor de set-up van de ceremonie, aanloop naar huwelijksfeest. Daarnaast onderhoudt NEOWeddings tijdens het huwelijksfeest contact met alle aanwezige leveranciers. NEOWeddings vormt tevens het centrale aanspreekpunt voor aanwezige gasten en houdt toezicht op alle gebeurtenissen, om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt.

Gouden pakket

Heeft u er ooit van gedroomd om achterover te leunen en u zich volledig te kunnen ontspannen bij het organiseren uw huwelijksdag? NEOWeddings draagt zorgt met dit pakket voor alle nodige informatie, het enige wat u hoeft te doen zijn de uiteindelijke beslissingen en zorgeloos genieten van uw huwelijksdag.
Dit pakket is een uitermate luxe pakket, bij uitstek zeer geschikt voor het drukke bruidspaar dat alles aan deskundigen over wilt laten.
Wanneer NEOWeddings zorg draagt voor het complete planningsproces, speelt NEOWeddings zowel mentaal als fysiek een ondersteunende rol. Dit pakket geeft een fantastische ervaring bij het organiseren van de huwelijksdag, wetende dat alle aspecten van uw huwelijksdag door een ervaren planner worden verzorgd.